[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мідії в соусі
натуся-галюсяДата: Вівторок, 10/01/12, 20:23 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
мідії свіжоморожені - 16—20 шт.
сіль
лимон
часник - 6 зубчиків
цибуля зелена дрібно рубана - 8 ст. ложок
горішки кедрові - 2 ст. ложки
масло рослинне - 1 ст. ложка
коньяк (за бажанням) - 1 ч. ложка
соєвий соус - 2 ч. ложки
вода - 2 ст. ложки
сок - 1 лимона

Мідії промийте, розморозьте на повітрі, потім опустіть в гарячу підсолену воду і варіть 10 хвилин (готові мідії повинні розкритися). Раковини, що не розкрилися, видалите.

Для соусу часник дрібно порубайте і розітріть з сіллю, потім введіть решту інгредієнтів і добре перемішайте.

Мідії, знявши одну із стулок, розкладіть на блюді, полийте частиною соусу і витримайте протягом години в холодильнику.

Перед подачею полийте мідії соусом, що залишився, посипте тертою лимонною цедрою. Оформите скибочками лимона.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: