Тісто:
150 г цукру
1 жовток
7 ст. л. теплого молока
2ст.л. меду
50 г масла Все змішати і поставити на маленький вогонь на 3-4хв., помішуючи, охолодити. Добавити 2 ст. л какао, 1 ч. л. соди, 350 г муки. Замісити тісто. Виходить 8 коржів на тортівницю діаметро 26 см. Коржі наколоти вилкою.
Крем:
Змішати 200мл. молока
2ст. л муки
2 ст.л. крохмалу
2 яйця
200г цукру
злегка збити.
Окремо закип'ятити ще 300 мл. молока і тоненькою струйкою влити в суміш попередню. Змішавши, поставити на вогонь і варити до загустіння. Коли охолоне збити з маслом (250-300 г), збиваємо перше масло до пишної маси, а потім, по-ложці, додаємо заварну суміш. Зверху заливаємо помадкою. Всього по 3 ст.л.: цукор, какао, молоко, масло. Змішуємо, ставимо на вогонь і варимо, поки не ростопиться цукор.