Вам знадобиться:
3 плавлених сирка (всього 300 г)
3 яйця
150-200 мл майонезу
2-3 зубчики часнику
декілька пагінців зеленої цибулі
невеликий пучок кропу
червоний болгарський перець для прикраси
сіль
перець
Спосіб приготування:
Відваріть яйця круто (протягом 10 хвилин), остудіть і очистіть.
Сирки і яйця натріть на тертці, краще дрібній. Дрібно наріжте зелену цибулю, додайте до сирків.
Очищений часник продавіть через часникодавилку і додайте в салат.
Приправте салат майонезом, досоліть при бажанні і поперчіть. Гарненько перемішайте.
Акуратно викладіть салат пірамідкою на блюдо.
Тильною стороною двох ложок надайте салату форму конуса.
З помитого кропу відривайте ніжні гілочки і обсипайте ними «ялиночку».
З перцю виріжте невеликі фігурки і прикрасьте ними салат.