Вам знадобиться: 2 невеликих або один великий апельсин
2 ківі
2 невеликих або одне велике яблуко
1 банан
1/2 лимона
трохи консервованих вишень без кісточок
1 ч. ложка бальзамічного оцту
біля 100 мл 35% вершків
Спосіб приготування:
Вимийте яблука, очистіть, видаліть серцевину і наріжте на шматочки.
Очищений банан наріжте кружечками.
Яблука змішайте з бананом і відразу полийте лимонним соком, щоб фрукти не потемніли.
Очистіть апельсин, розділіть на часточки і наріжте на невеликі шматочки.
Ківі очистіть і наріжте кружечками.
Вишню відкиньте на сито.
Додайте ківі, апельсин і вишні до яблук з бананом.
Заправте бальзамічним оцтом і перемішайте.
Збийте вершки і прикрасьте салат.