Вам знадобиться:
3 зварених в «мундирі» картоплини (всього біля 500 г)
3 зварених круто яйця
2 свіжих огірка (біля 150 г)
4-8 маринованих огірка (біля 200 г)
180 г мисливських сосисок або тоненьких ковбасок
біля 20 г твердого сиру (краще за все пармезану)
біля 1/2 склянки (100 мл) курячого або яловичого бульйону
3-4 ст. ложки соняшникової олії
1 ст. ложка готової гірчиці
лимонний сік на смак
щіпка цукру (за бажанням)
свіжа зелень петрушки
сіль, перець
Спосіб приготування:
Картоплю і яйця очистіть і наріжте кубиками. Свіжі огірки очистіть, якщо у них груба шкірка. Наріжте їх і мариновані огірки кубиками.
Мисливські сосиски наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сухій сковорідці до рум’яності.
Для приготування заправки розітріть гірчицю з соняшниковою олією. Додавайте масло помалу, щоб суміш не розшарувалася на складові. Періодично додавайте потроху лимонного соку.
Гірчичне масло поступово розведіть бульйоном кімнатної температури до консистенції негустої сметани. При бажанні трохи підсолодіть.
Змішайте в салатниці всі нарізані інгредієнти, посоліть, поперчіть на смак, додайте заправку і злегка перемішайте.
Викладіть салат на тарілки, посипте нарізаною зеленню і дрібно натертим сиром.