[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Брюссельська капуста з тюфтельками в соусі
натуся-галюсяДата: П`ятниця, 09/11/20, 12:23 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Вам знадобиться:

по 500 г свинячого і яловичого фаршу
500 г брюссельської капусти
300 г консервованої кукурудзи
300 г консервованої квасолі
300 г консервованих томатів в томатному соусі
200 мл овочевого бульйону
2 ст. ложки олії
2 невеликих цибулини
1 зубчик часнику
мелений чорний перець
сіль
зелень
Спосіб приготування:
Цибулю та часник очистіть, подрібніть і злегка обсмажте на олії.

Перемішайте з меленим м’ясом, посоліть і поперчіть.
Зробіть з м’ясного фаршу невеликі кульки і обсмажте їх з усіх боків.

Перекладіть тюфтелі в каструлю і залийте їх бульйоном.
Якщо ви використовуєте свіжу брюссельську капусту, вимийте її, почистіть, надріжте навхрест у кочережки і варіть в підсоленій воді 15 хвилин. Додайте у воду щіпку соди, щоб капуста зберегла колір. Потім відкиньте на сито, щоб стекла вода.
Додайте в каструлю з тюфтельками подрібнені консервовані томати з соком, і тушкуйте на маленькому вогні 10 хвилин. Потім додайте заморожену або свіжу зварену капусту.

Покладіть в каструлю кукурудзу і квасолю. Потримайте на вогні протягом 5 хвилин, якщо потрібно, приправте сіллю і перцем.
Прикрасьте зеленню.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: