[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Паштет з курячої печінки
натуся-галюсяДата: П`ятниця, 09/11/20, 12:19 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Вам знадобиться:

400 г курячої печінки
120 г несолоного вершкового масла
3 цибулини
4 ст. ложки мадери або коньяку
2 великих зубчика часнику або 5 невеликих
1 ч. ложка дрібно нарізаного свіжого чебрецю або трохи менше ч. ложки сухого чебрецю
1 ч. ложка запашного перцю
чорний мелений перець
сіль
Спосіб приготування:
Помийте, обсушіть печінку і наріжте її шматочками.
Розтопіть на сковороді 40 г вершкового масла і підсмажте на нім печінку (5-7 хвилин). Не пережарте, щоб печінка не стала жорсткою.

Полийте печінку 3 ст. ложки мадери або коньяку і підпаліть.
Викладіть вміст сковороди в процесор або блендер.
Цибулю дрібно наріжте, покладіть на сковороду 30 г вершкового масла і обсмажте в нім цибулю до м’якості. Додайте часник, чебрець, запашний перець і смажте ще 2-3 хвилини.

Додайте цю суміш до печінки, потім додайте масло, що залишилося.

Перетріть в однорідну масу.
Додайте 1,5 ч. ложки соли, 1 ч. ложку чорного перцю, коньяк або мадеру на смак.
Викладіть паштет в блюдо, остудіть і поставте в холодильник на 4 -12 годин.
Подайте до паштету тости, корнішони та оливки. Корнішони можна замінити солоними або маринованими огірками.

600 г паштету

А я паштет делаю так :
500 гр. любой печени , 2 небольшие морковки, 2 маленькие или 1 большая луковица. Все это варим в одной кастрюле до готовности. Перекручиваем на мясорубке два раза со 150 гр. сливочного масла. Соль и перец по вкусу.
Мои дети и муж сметают этот паштет за один день.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: