Складники:
500 г шампіньйонів
300 г черствого пшеничного хліба
2 ст.л. вершкового масла
2 ст. л. панірувальних сухарів
150 г сметани
2 яйця
100 г твердого сиру
сіль, перець, дрібка меленого коріандру, сушений майоран
Приготування:
Гриби помити, відварити у воді, відцідити і порізати дрібною соломкою. Відділити стільки відвару з шампіньйонів, щоб він покрив гриби, додати у нього сметану, сухарі і порізані гриби. Масу з грибів з сухарями посолити, поперчити, додати коріандр і майоран і варити на водяній бані протягом 30 хв. Хліб порізати скибочками і обсмажити в маслі. Яйця збити з сіллю, додати тертий сир і старанно перемішати. Форму для запікання змастити маслом, посипати сухарями, викласти грибну масу, покрити скибочками обсмаженого хліба і залити яєчно-сирною сумішшю. Запікати при 180 градусах до золотистої шкірочки.