натуся-галюся | Дата: Середа, 09/11/18, 14:32 | Повідомлення # 1 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Статус: Offline
| Склад: пів кілограма свинини, пів лимона. 2-3 зубка часнику, 50грм білого вина, сіль, перець. Приготування: м'ясо порізати як на відбивні і зробити надрізи, в тарілці змішати сік лимона і почавлений часник. Кожен шматочок м'яса посолити, поперчити і змазати часником з лимоном. Обсмажити з обох сторін на добре розігрітій сковорідці до золотавого кольору. Залити вином і залишити тушкуватися ще хвилин на 10, час від часу перевертаючи м'ясо. Гарнір - тушковані овочі в рожевому соусі: взяти овочі які ви любите, в нашому випадку брали моркву, кабачок, болгарський перець, цибулю іпомідори. Все помити і порізати. Підсмажити на сковорідці, за десять хвилин до кінця додати 50грм води і залити соусом, залишити тушкуватися. Соус:вершки, гострий кетчуп або томатна паста, сіль, перець. Все змішати і залити овочі.
дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
|
|
| |