200 г масла кімнатної температури
2 ст. цукру
5 яєць
250 г м'якого білого домашнього сиру
3,5 ст. муки
1 пачка розпушувача
0,5 ст. молока
1 ст. л. ванільного екстракту
3 ст. л. коньяка 100 г чорного шоколаду
1/4 ст. молока
2 довгі форми (25 см) для випічки кексів викласти пергаментним папером.
Масло з цукром збивати міксером 8 хвилин на великій швидкості. Потім по одному додавати яйця, весь час збиваючи.
Добавити сир та збивати ще хвилини 3.
В окремій посудині змішати муку з розпушувачем.
Знизити швидкість міксера та почергово додавати муку та рідкі компоненти (молоко, ваніль, коньяк) Останньою повинна йти мука.
Розтопити шоколад в молоці і перемішати до однорідної маси.
Добавити до шоколаду 5 ст. л. сирної суміші та перемішати.
Вилити тісто в форму і зробити посередині таке щось, як траншею та викласти туди суміш з шоколадом. Акуратно перемішати ложкою, щоб вийшло "мармурове" тісто. Пекти при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.