[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Капустяні пиріжки з грибами
натуся-галюсяДата: Вівторок, 09/09/22, 14:36 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Нашатковану капусту добре перетирають із сіллю до виділення соку, тушкують з молоком до напівготовності, додають підсушені манні крупи й тушкують до готовності. Готову капусту заправляють частиною нарізаної ріпчастої цибулі, сирими яйцями, перцем і пропускають крізь м’ясорубку.

З підготовленої маси формують невеликі кружальця, роблять у них заглибину, кладуть начинку, краї з’єднують, вироби обкачують у сухарях, надаючи їм овально-при-плюснутої форми, й обсмажують з обох боків.

Приготування фаршу. Гриби перебирають, промивають, замочують у воді, варять, дрібно нарізують і змішують з рештою підсмаженої цибулі.

Подаючи на стіл, пиріжки поливають грибним соусом.

На 1 кг білоголовкової капусти - 4 ст. ложки манних крупів, 1/2 склянки молока, 3 ст. ложки жиру, 2 ст. ложки мелених сухарів, 1 яйце, 1 цибулину, 60 г сушених грибів, сіль, перець - за смаком. Для поливання— 1/2 склянки грибного соусу.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: