[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » наша кухня » кулінарія » Яєчний рулет (Яєчний рулет)
Яєчний рулет
натуся-галюсяДата: Вівторок, 09/09/22, 14:35 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Яєчний рулет (Закуски)

Інгредиенти:
250 г м'ясного фаршу, 250 г сосисок, 250 г вареної шинки, пропущених через м'ясорубку, 2 шматки білого хліба, 2 яйця, мускатний горіх, паприка, сіль, чорний перець, 4 яйця, зварених в круту, маргарин для жарки.

М'ясний, сосисковий і шинковий фарш добре перемішайте із сирими яйцями і спеціями, замоченим і віджатим білим хлібом (попередньо зніміть з його кірку і пропустіть через м'ясорубку). Візьміть форму для запікання (краще прямокутну), вистеліть фольгою, попередньо змазаної жиром. У форму викладіть половину фаршу, потім у середину помістіть заздалегідь відварені в круту й очищені від шкаралупи нарізані яйця і закрийте фаршем, що залишився. Збризкайте розтопленим маргарином для жарки. Випікайте приблизно 45 хвилин у розігрітій духовці при температурі 200°. С. Потім духовку виключіть, залишивши в ній готовий рулет ще на 10 хвилин. Дістаньте рулет з духовки, зніміть фольгу і нарізайте на невеликі порціонні шматки. Теплий рулет добре подавати на стіл з картопляним пюре чи тушкованими овочами. Холодний рулет можна запропонувати гостям як закуску разом з маринованими овочами.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
Форум » наша кухня » кулінарія » Яєчний рулет (Яєчний рулет)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: