Яєчний рулет (Закуски) Інгредиенти:
250 г м'ясного фаршу, 250 г сосисок, 250 г вареної шинки, пропущених через м'ясорубку, 2 шматки білого хліба, 2 яйця, мускатний горіх, паприка, сіль, чорний перець, 4 яйця, зварених в круту, маргарин для жарки.
М'ясний, сосисковий і шинковий фарш добре перемішайте із сирими яйцями і спеціями, замоченим і віджатим білим хлібом (попередньо зніміть з його кірку і пропустіть через м'ясорубку). Візьміть форму для запікання (краще прямокутну), вистеліть фольгою, попередньо змазаної жиром. У форму викладіть половину фаршу, потім у середину помістіть заздалегідь відварені в круту й очищені від шкаралупи нарізані яйця і закрийте фаршем, що залишився. Збризкайте розтопленим маргарином для жарки. Випікайте приблизно 45 хвилин у розігрітій духовці при температурі 200°. С. Потім духовку виключіть, залишивши в ній готовий рулет ще на 10 хвилин. Дістаньте рулет з духовки, зніміть фольгу і нарізайте на невеликі порціонні шматки. Теплий рулет добре подавати на стіл з картопляним пюре чи тушкованими овочами. Холодний рулет можна запропонувати гостям як закуску разом з маринованими овочами.