І ось ти познайомився з дівчиною, вже призначив зустріч і думаєш: "А як же вести себе на цьому побаченні?" Все банально: "Потрібно отримати максимум задоволення від спілкування і взагалі від усієї зустрічі з дівчиною". А як це? Ти зараз дізнаєшся!Чим спонтанніша зустріч-тим краще для тебе. Не продумую кожен крок. Спонтанність - наш друг, а не ворог.
Наведу невеликий список місць побачення:
Місце зустрічі в теплу погоду: Парк, вулиця, відкритий майданчик кафе, катання на атракціонах теж підійде - будь-яке місце в загальному, де можете поспілкуватися, приємно провести час і максимально зблизитися, і де буде менше зовнішніх подразників.
У холодну погоду йдуть парки, та вибір звужується, а, враховуючи, яка у нас погода взимку стоїть, то краще проводити зустріч в теплому приміщенні. Можна банально попросити дівчину вибрати тобі яку-небудь річ в торговому центрі або в магазині, причому, давно помітив, що дівчата до цього ставляться з особливим ентузіазмом. Навіть не знаю, чому.
Ще пару слів про місця. Ні в якому разі не сиди в одному і тому ж місці всю зустріч! За це побачення постарайся побувати, як мінімум, у трьох різних місцях. По-перше, спогадів про зустріч у дівчини буде більше, по-друге, ваше спілкування навряд чи згасне і буде більше емоцій.
Ну, і звичайно, забудь про Макдоналдс, наливайки і галасливі шинки і всякі заклади громадського харчування - я думаю, тобі зрозуміло, чому.
З місцями розібралися ... Тепер з часом зустрічі. Тут обмежень немає. Можна і годину гуляти, можна хоч 15 годин провести разом. Від цього успіх твій не залежить, в тому випадку, якщо ти здатний проводити всі побачення і спілкування на підйомі. У всякому разі, такий прецедент був у мене, і закінчився він дуже добре. Ми об'їздили все місто, побували в різних місцях і дуже сильно зблизилися. Ну, і відразу стало зрозуміло: "А чи потрібна ця дівчина чи ні?" Загалом, головне - щоб зустріч закінчилася на позитивному моменті. І сопгади у вас обох залишилися хороші.
А тепер про найголовніше, про що я говорив на початку. Важливі правила:
* Не корч із себе нікого, будь природним і не дай пікаперским технікам затьмарити твою індивідуальність.
* Залиш свій поганий настрій, свої проблеми в дома.
* Дивись на неї як на звичайну дівчину, з якою просто приємно спілкуватися.
* Не думай як затягнути її в ліжко. Не думай, що сказати і про що говорити на зустрічі.
* Щиро цікався нею.
* Не думай про наслідки зустрічі і не бійся все зіпсувати.
* Роби їй незвичайні компліменти ( "Яка ж ти гарна! - Не пройде).
* Дивись в очі. Точніше в одне око (і я не жартую). Коли вона щось тобі говорить або ти їй. Або коли ви просто мовчите. Тільки зрідка порушуй контакт. Такий погляд притягує, зачаровує і дозволяє швидко знайти спільну мову (може, потім навіть у глибокому поцілунку).
* Не розпускай занадто руки, а роби тільки легкі дотики, які дівчата дуже відчувають і люблять згадувати потім, що такі легкі дотики на першому побаченні були дуже хвилюючі і зближуючі.
* Постійно оцінюй дівчину. Припустимо, "Я зробила те-то, і те-то". Ти: "Це жахливо, я не знав, що ти така"! Ну і звичайно такі фрази чергують із фразами схвалення: "Оооо, це класно, ти молодець!"
Все інше не так вже й важливо.
Ти можеш її поцілувати на зустрічі, а можеш повезти до себе додому і отримувати задоволенням від злиття ваших тіл - це не важливо і на враження про зустріч не дуже впливає.
Запам'ятай: досить встановити хороший контакт з дівчиною, і тоді всі ці правила і техніки вже не будуть потрібні. Все піде саме собою і без напруження, легко! Ти сам здивуватися цьому.
Ну і наостанок. Друге побачення непогано провести на наступний день після першого. Це не дозволить забути про тебе і загубитися контакту, встановленого на першій зустрічі.