[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рагу із свинини по-римськи
натуся-галюсяДата: Вівторок, 10/01/12, 20:21 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
00 г свинини
450 г моркви
300 г зеленого горошка
2 невеликих цибулини
1 стебло селери
1 зубчик часнику
450 г томатів у власному соку
225 мл марсали
по 1/4 ч.л. сухого чебреця, розмарину, чорного перцю і солі......

900 г свинини
450 г моркви
300 г зеленого горошка
2 невеликих цибулини
1 стебло селери
1 зубчик часнику
450 г томатів у власному соку
225 мл марсали
по 1/4 ч.л. сухого чебреця, розмарину, чорного перцю і солі

М'ясо нарізуємо кубиками із стороною 3 див. Обсмажуємо на рослинній олії невеликими порціями.

Складаємо на тарілку.

Одну моркву дрібно рубаємо, так само дрібно нарізуємо лук, часник і селеру. Обсмажуємо на рослинній олії протягом 5 хвилин.

Вливаємо вино і доводимо до кипіння на сильному вогні. Додаємо всі останні інгредієнти, окрім горошка і моркви. Гасимо 30 хвилин.

Моркву, що залишилася, нарізуємо на четвертинки вздовж.

Кладемо в каструлю до рагу і гасимо до готовності.

За 5 хвилин кладемо в каструлю горошок.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: