[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Салат по-віденськи
натуся-галюсяДата: Субота, 09/09/12, 13:48 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Склад: Спаржа - 100 г, зелений горошок - 60 г, відварний язик - 50 г, майонез - 20 г, вершки - 20 г, кріп.

Приготування: Перемішати нарізану шматочками тушковану спаржу, зелений горошок, нарізаний кубиками, і відварний язик. Майонез, вершки і кріп розтерти і залити цією сумішшю салат.
смачного вам


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: