Вам знадобиться:
7 крабових паличок
1 червоний болгарський перець
1 скибочка білого хліба завтовшки 4 см
50-60 г твердого сиру
1 яйце
невеликий пучок зеленої цибулі
3 ст. ложки майонезу
1/2 ч. ложки гірчиці
листочки салату або ніжні листочки пекінської капусти
сіль
перець
Спосіб приготування:
Наріжте крабові палички, болгарський перець. Сир натріть на крупній тертці або наріжте дрібними шматочками. З скибочки батона зріжте скориночки і подрібніть м’якуш. Цибулю теж подрібніть. Всі подрібнені продукти перемішайте з яйцем, гірчицею і майонезом.
Посоліть, поперчіть і відставте на 15 хвилин, щоб легше було формувати кульки.
Нагрійте духовку до 180°С.
Сформуйте кульки розміром трохи більше волоського горіха.
Викладіть їх на деко і запікайте 15-20 хвилин. Можна застелити деко папером для випічки. Кульки легше знімаються з дека, що охололо.
Викладіть готові кульки на листочки салату або капусти.