[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Молода капуста в сухарях
натуся-галюсяДата: П`ятниця, 09/11/20, 12:24 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Вам знадобиться:

1 качан капусти
100 г вершкового масла
100 г панірувальних сухарів
2 яйця
1 пучок кропу або петрушки
1-2 зубчики часнику (за бажанням)
сіль
чорний мелений перець
Спосіб приготування:
Зніміть верхнє листя капусти.
Вимийте капусту і обсушіть її.
Розріжте качан на 8 частин і виріжте частини кочережки.

У сковороді розігрійте 50 г вершкового масла і злегка обсмажте капусту.

Підлийте небагато води, посоліть, поперчіть, закрийте кришкою і тушкуйте 20-25 хвилин.
Будь-яку черству білу булку або шматок батона протріть через крупну тертку.
Ці панірувальні сухарі обсмажте на вершковому маслі, що залишилося, до золотистого кольору. При бажанні можна спочатку злегка обсмажити в маслі скибочки часнику, які потім вийняти. Тоді масло придбає часниковий аромат, який потім вберуть сухарі. Поперчіть і посоліть.

Яйця очистіть і нарубайте. Перемішайте з подрібненою зеленню.
Покладіть на блюдо капусту, посипте підготовленими сухарями і яйцями із зеленню.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: