Вам знадобиться: 1 качан капусти
100 г вершкового масла
100 г панірувальних сухарів
2 яйця
1 пучок кропу або петрушки
1-2 зубчики часнику (за бажанням)
сіль
чорний мелений перець
Спосіб приготування:
Зніміть верхнє листя капусти.
Вимийте капусту і обсушіть її.
Розріжте качан на 8 частин і виріжте частини кочережки.
У сковороді розігрійте 50 г вершкового масла і злегка обсмажте капусту.
Підлийте небагато води, посоліть, поперчіть, закрийте кришкою і тушкуйте 20-25 хвилин.
Будь-яку черству білу булку або шматок батона протріть через крупну тертку.
Ці панірувальні сухарі обсмажте на вершковому маслі, що залишилося, до золотистого кольору. При бажанні можна спочатку злегка обсмажити в маслі скибочки часнику, які потім вийняти. Тоді масло придбає часниковий аромат, який потім вберуть сухарі. Поперчіть і посоліть.
Яйця очистіть і нарубайте. Перемішайте з подрібненою зеленню.
Покладіть на блюдо капусту, посипте підготовленими сухарями і яйцями із зеленню.