[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сирні булочки з картоплею
натуся-галюсяДата: П`ятниця, 09/11/20, 12:21 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Вам знадобиться:

200 г нарізаної кубиками картоплі
2 склянки білого борошна з твердих сортів пшениці
1 ч. л. швидкорозчинних сухих дріжджів
110 мл теплої води
200 г твердого сиру (найжовтішого)
2 ч. л. оливкової олії
сіль
Спосіб приготування:
Відваріть картоплю у великій кількості злегка підсоленої води до готовності. Відкиньте на друшляк, обсушіть, покладіть знову в каструлю. Розімніть і остудіть.
Просійте борошно у велику миску, додайте дріжджі і щіпку солі. Додайте картопляне пюре в борошно і перетріть руками, щоб тісто виглядом нагадувало крихти.
В середині зробіть воронку і влийте туди воду. Спочатку перемішуйте ножем із закругленим лезом, а потім руками.
Викладіть тісто на стіл, підпилений борошном, і вимішуйте 5 хвилин. Покладіть тісто в миску. Накрийте вологим рушником і поставте в тепле місце на 1 годину, поки тісто не збільшиться в об’ємі вдвічі.
Викладіть тісто на стіл, обімніть і вимішуйте ще декілька секунд.

Розділіть тісто на 12 частин і скачайте з них кульки.

Посипте деко натертим на крупній тертці сиром. Ретельно обваляйте в сирі кожну кульку.

Розкачайте кожну кульку в довгу ковбаску.

З’єднайте два краї ковбаски і перекрутіть.

Покладіть булочки на деко, змащене олією.

Накрийте деко вологим рушником і поставте підніматися в тепле місце на 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 220°С. Випікайте булочки 10-15 хвилин.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: