[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Картопляні зрази з рибою
натуся-галюсяДата: П`ятниця, 09/11/20, 12:21 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Вам знадобиться:
5-6 картоплин
близько 400 г філе сазана, білого амура або коропа
1 невелика цибулина
1 яйце
30-50 г вершкового масла (за бажанням)
3 ст. ложки з гіркою борошна
сік 1/2 лимона
1 зубчик часнику
3 ст. ложки сметани (за бажанням)
мелений чорний перець
сіль
борошно для підсипки
олія для обсмажування
Спосіб приготування:
Зніміть шкіру з філе риби, потім зробіть декілька глибоких надрізів в товстій частині шматка філе, з внутрішньої сторони.

Щедро посоліть рибу з обох боків, полийте лимонним соком і поставте в холодильник хвилин на 30.

Поки риба маринується, відваріть картоплю в мундирі, облийте холодною водою, очистіть і ще теплою пропустіть через м’ясорубку.
Розімніть картопляне пюре з розм’якшеним вершковим маслом, посоліть і поперчіть на смак.

Додайте до пюре яйце і 3 ст. ложки борошна, ретельно перемішайте.

Рибу припустіть в невеликій кількості води на сковорідці, тобто налийте в сковороду води приблизно в півпальця завтовшки, закип’ятіть її і опустіть в неї рибу. На маленькому вогні тушкуйте рибу під кришкою до готовності (близько 10-15 хвилин).

Ретельно виберіть з готової риби всі кістки, а м’якоть розберіть виделкою на невеликі шматочки.
Цибулину дрібно порубайте і обсмажте на олії до злегка золотавого кольору.
Додайте пасеровану цибулю до риби, посоліть, поперчіть, додайте роздавлений часник, добре перемішайте.

Мокрою ложкою наберіть картопляне тісто і викладіть його на гірку борошна, насипану на дошку.

Мокрою рукою розпластайте тісто в круглий коржик завтовшки близько 0,5 см.

На середину картопляного коржика покладіть десертну ложку начинки, потім акуратно з’єднайте протилежні краї коржика, защипайте.

Сформуйте довгасту зразу, покладіть на щедро присипану борошном поверхню.

Підготуйте решту зраз таким же чином.
Обсмажте зрази з обох боків на олії до рум’яності.

Обсмажені зрази змастіть сметаною і запечіть в духовці при 200°С поки сметана не почне рум’янитися.

Подавайте зрази з свіжою зеленню.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: