[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Печінка фарширована
натуся-галюсяДата: П`ятниця, 09/11/20, 12:16 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
печінка яловича - 300 г
цибуля ріпчаста- 1 головка
морква - 1 шт.
масло вершкове - 1 ст. ложка
гречана каша - 100 г
яйце - 1 шт.
зелень петрушки
зелень кропу
бульйон - 1 стакан
перець чорний мелений
сіль - на смак

Печінку розрізайте уподовж по всій довжині, частину м'якоті виріжте.

Для фаршу зварите в'язку гречану кашу.

Додайте в неї ріпчасту цибулю, що пасерує, морква, пріпущенную подрібнену печінку сіль, перець і яйце.

Поглиблення, що утворилося в печінці, наповните фаршем, краї скріплятимете шпагами.

Залийте невеликою кількістю бульйону і гасіть до готовності під кришкою на слабкому вогні.

При подачі печінку полийте бульйоном, в якому вона гасилася, і оформите зеленню


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
SlavunichkaДата: Неділя, 19/06/30, 19:33 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Ммм....должно быть очень вкусно!

)))))))))))))))))
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: