печінка яловича - 300 г
цибуля ріпчаста- 1 головка
морква - 1 шт.
масло вершкове - 1 ст. ложка
гречана каша - 100 г
яйце - 1 шт.
зелень петрушки
зелень кропу
бульйон - 1 стакан
перець чорний мелений
сіль - на смак Печінку розрізайте уподовж по всій довжині, частину м'якоті виріжте.
Для фаршу зварите в'язку гречану кашу.
Додайте в неї ріпчасту цибулю, що пасерує, морква, пріпущенную подрібнену печінку сіль, перець і яйце.
Поглиблення, що утворилося в печінці, наповните фаршем, краї скріплятимете шпагами.
Залийте невеликою кількістю бульйону і гасіть до готовності під кришкою на слабкому вогні.
При подачі печінку полийте бульйоном, в якому вона гасилася, і оформите зеленню