У Великобританії виходить фільм жахів, в якому в одній з головних ролей знялася відома російська співачка Алсу. Фільм знімали минулого літа в Румунії. Підготовча робота над ним велася два роки, сценарій кілька разів переписувався. Остаточний варіант написав відомий сценарист Пол Фінч. За сюжетом п'ятеро студентів — двоє хлопців і троє дівчат — селяться в старому заміському будинку. Він розташований неподалік від коледжу, і його оренда коштує недорого. У минулому там відбувалися страшні речі, тому там з'являються духи і привиди. Після страшних подій і перших убивств всі починають підозрювати один одного.
«Моя героїня дуже тиха, спокійна, при цьому таємнича і готова померти за кохання, — розповіла Алсу. — І цим вона мені дуже симпатична. Хоча в реальному житті мені б не хотілося опинитися на її місці».
Разом з Алсу у фільмі знялися співачка Біллі Пайпер і Люк Маблі («Принц і я»). Саундтреком до фільму стала пісня Алсу «Teardrops» («Краплини сліз»).
Терміни світової прем'єри картини поки невідомі. Але вже ведуться переговори про те, щоб головну церемонію провести в Москві.