[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » наша кухня » кулінарія » Свинина в білому вині (Свинина в білому вині)
Свинина в білому вині
натуся-галюсяДата: Середа, 09/11/18, 14:32 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 996
Нагороди: 13
Репутація: 8
Статус: Offline
Склад: пів кілограма свинини, пів лимона. 2-3 зубка часнику, 50грм білого вина, сіль, перець.
Приготування: м'ясо порізати як на відбивні і зробити надрізи, в тарілці змішати сік лимона і почавлений часник. Кожен шматочок м'яса посолити, поперчити і змазати часником з лимоном. Обсмажити з обох сторін на добре розігрітій сковорідці до золотавого кольору. Залити вином і залишити тушкуватися ще хвилин на 10, час від часу перевертаючи м'ясо.

Гарнір - тушковані овочі в рожевому соусі: взяти овочі які ви любите, в нашому випадку брали моркву, кабачок, болгарський перець, цибулю іпомідори. Все помити і порізати. Підсмажити на сковорідці, за десять хвилин до кінця додати 50грм води і залити соусом, залишити тушкуватися. Соус:вершки, гострий кетчуп або томатна паста, сіль, перець. Все змішати і залити овочі.


дружба! Вообще нужно ли это понятие? Чтоб лишний раз понять, что друг может быть предателем?! Наверно нужно. Ведь кроме того, как подставлять, дружба учит еще и прощать.
 
Форум » наша кухня » кулінарія » Свинина в білому вині (Свинина в білому вині)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: